zoeken
Masterclass Geluk - Guido Weijers
vr 24 mrt 2017
20:00
€ 28,00

Guido Weijers

Masterclass Geluk

diversen
Stadsschouwburg Middelburg

Iedereen die Guido met zijn cabaretshows in het theater zag, kent z'n filosofische kant. In deze masterclass onderbouwt hij zijn filosofie met wetenschap in plaats van grappen. We beloven dan ook geen cabaret! Wel garanderen we dat u met meer inzichten en geluk naar huis gaat dan u bent gekomen.

We worden doodgegooid met zelfhulpboeken over ‘geluk', 'wetten voor succes' en 'hoe het optimale uit je leven te halen’. Iedereen die wat filosofische quotes op facebook kwakt, noemt zich personal coach. Mensen vluchten wanhopig in mindfulness of meditatie en luisteren naar klankschalen. Naast al het zweverige, zijn er ook wetenschappelijke onderzoeken en feiten over 'wat mensen gelukkig maakt’ en ‘hoe je geluk kunt beïnvloeden’. Deze wetenschappelijke kant van geluk staat centraal in de Masterclass Geluk.

Guido Weijers volgde zelf masterclasses over geluk aan de Erasmus Universiteit, sprak op TEDx over 'The Pursuit of Happiness’ en deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk. Guido mag oprecht van geluk spreken. Dat doet hij dan ook! In een kleine twee uur komen tips en tricks voorbij die een weg vrijmaken naar maximaal geluk.

www.guidoweijers.nl


bekijk ook deze voorstellingen:

Theater de Mythe
Oudejaarsconference 2017 (try out) - Guido Weijers

Guido Weijers

Oudejaarsconference 2017 (try out)

vr 22 sep
Theater de Mythe
Oudejaarsconference 2017 (try out) - Guido Weijers

Guido Weijers

Oudejaarsconference 2017 (try out)

za 23 sep
zeeland theaters scheldetheater schouwburg middelburg theater de mythe
ga door naar de website sluiten