zoeken

Algemene informatie

KLIK HIER voor alle reserveringsinformatie

Aanvangstijden
Om uw medebezoekers, de artiesten en uzelf een plezier te doen, vragen wij u om op tijd te komen. Bij een aantal voorstellingen is het niet toegestaan om na aanvang publiek toe te laten. U heeft in dat geval geen recht op restitutie van het entreegeld. Voorkom teleurstellingen en vertrek op tijd van huis!

Annuleren
Onder het voorbehoud van goedkeuring door de producenten kunt u bij de theaters kaarten annuleren tot uiterlijk één dag voor de voorstelling (vóór 15.00 uur). Annuleren is alleen mogelijk door de kaarten in te leveren aan de balie of een mail te sturen met reservering- en  stoelnummers. Voor weekendvoorstellingen of voorstellingen op maandag, moeten de kaarten dus uiterlijk op vrijdagmiddag vóór 15.00 uur geannuleerd worden. U ontvangt dan een tegoedbon voor de waarde, na aftrek van € 4,00 annuleringskosten per kaart.

Consumptiebonnen
Om u snel te kunnen voorzien van een drankje, werken we met consumptiebonnen. Deze bonnen zijn verkrijgbaar aan de kassa’s. Voor koffie, thee, frisdranken en bier betaalt u twee bonnen; wijn en luxe bieren zijn verkrijgbaar vanaf drie bonnen.

Huisregels
•    In de theaters geldt een algemeen rookverbod.
•    Het is niet toegestaan om eten en drinken mee te nemen in de theaterzaal.
•    In het theater is het maken van beeld- en/of geluidsopnames verboden. Het gebruik van uw mobiele telefoon is niet alleen storend voor de artiesten, maar ook voor de andere bezoekers. Tevens kunnen mobiele telefoons storingen veroorzaken op de geluidsapparatuur. Wij vragen u dan ook uw mobiele telefoon (inclusief de trilfunctie) uit  te schakelen. Als u tijdens de voorstelling bereikbaar wilt zijn, kunt u dit regelen via de kassa van onze theaters.

Openingstijden
Juni t/m 4 september 2016: maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur (ook telefonisch). Attentie: Het Scheldetheater Terneuzen en de Schouwburg Middelburg zijn gesloten van 23 juli t/m 21 augustus. Theater de Mythe Goes is gesloten van 23 juli t/m 4 september.
Vanaf 5 september 2016 zijn de kassa’s geopend van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur en vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstellingen.

Programmawijzigingen
Zeelandtheaters behoudt zich het recht voor gedurende het seizoen wijzigingen aan te brengen in het programma en voorstellingen te verplaatsen of te annuleren. Om u daarvan tijdig op de hoogte te kunnen stellen, is het van belang dat u wijzigingen in uw adresgegevens aan ons doorgeeft. Ook via de website en de facebookpagina’s houden wij u steeds op de hoogte van actuele informatie.

Voorzieningen voor slechthorenden
Onze theaters beschikken over voorzieningen voor slechthorenden. Als u hiervan gebruik  wenst te maken, kunt u voor aanvang van de voorstellingen bij de kassa terecht.

Weet waar je koopt
Koop je kaartjes niet via ticketbureaus op internet! Tickets koop je gewoon bij het theater. Dan weet je in ieder geval dat je de juiste prijs betaalt in plaats van een woekerprijs en je bent verzekerd van je plaats(en)! Meer informatie: www.weetwaarjekoopt.nl

De theaters verklaren dat de Algemene bezoekersvoorwaarden van de VSCD van toepassing
zijn. Deze zijn gedeponeerd bij de Rechtbank te Amsterdam onder nummer 268/2002
op 26 november 2002. Stichting kaartverkoop Netwerk Nederland

zeeland theaters scheldetheater schouwburg middelburg theater de mythe
ga door naar de website sluiten