zoeken

Informatie

Via Zeelandtheaters kunt u kaarten reserveren voor voorstellingen in het Scheldetheater, Schouwburg Middelburg en Theater de Mythe Goes. Klik hier voor een impressie van de drie theaters.

Online
Dit kan het gehele seizoen. Het is  dat u eerst inlogt voordat u begint met reserveren!

Bestelbon
Tot en met juni 2016 kunt u reserveren met de bestelbon. Na het verwerken van uw aanvraag, ontvangt u een nota. Hierop staat vermeld voor welke voorstellingen wij kaarten hebben kunnen toewijzen. Deze nota dient u binnen 14 dagen te voldoen. Zodra de betaling bij ons binnen is, sturen wij u de toegangskaarten per post (€ 3,00 verzendkosten).

Telefonisch reserveren | verkoop aan de kassa
Vanaf maandag 6 juni is het weer mogelijk om telefonisch kaarten te reserveren of kaarten te kopen aan de kassa’s van de drie theaters.

Openingstijden kassa
Juni t/m 4 september 2016: maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur (ook telefonisch).
Attentie: Het Scheldetheater Terneuzen en de Schouwburg Middelburg zijn gesloten van 23 juli t/m 21 augustus. Theater de Mythe Goes is gesloten van 23 juli t/m 4 september.
Vanaf 5 september 2016 zijn de kassa’s geopend van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur en vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstellingen.
Buiten de openingstijden blijft contact mogelijk via e-mail.

Weet waar je koopt
Koop je kaartjes niet via ticketbureaus op internet! Tickets voor theatervoorstel­­lingen koop je gewoon bij het theater! Dan weet je in ieder geval dat je de juiste prijs betaalt en geen woekerprijs.
Zie ook www.weetwaarjekoopt.nl

Theaterbrochure
De brochure is gratis af te halen bij de theaters, bibliotheken, VVV-kantoren en bij onderstaande adressen:Cultureel Centrum de Halle Axel,Emté Hoek, De Blaauwe Hoeve Hulst, Den Dullaert Hulst, Reynaertland Hulst,Sportcentrum de Eenhoorn Oostburg, Ledeltheater Oostburg,Touristshop/Drvkkery Middelburg, AH Zuidpolder Terneuzen, gemeente Terneuzen, Plus IJzendijke, Spar Zaamslag.

Bekijk hier de brochure.

zeeland theaters scheldetheater schouwburg middelburg theater de mythe
ga door naar de website sluiten