Blind Date

De kaart is waardeloos, het gezelschap geweldig…

Is het nog mogelijk om te daten zonder vooroordelen? Nu daten een zaak geworden is van computers en apps op je telefoon, wijs je wellicht de liefde van je leven al om het minste of geringste af.

We volgen Bob en Jenny op hun allereerste date. Twee dolende en eenzame zielen die zoveel liever tegen iemand aan zouden kruipen op de bank bij een goede Netflix-serie,  dan weer een avond alleen te zitten. We volgen het ongemak en de gênante momenten die horen bij zo’n eerste ontmoeting.  Wordt de blind date van Bob en Jenny een succes? Is het nog mogelijk om iets te vinden wat echt is als er zoveel niet echt meer is? Is het nog mogelijk om liefde te vinden als er zoveel niet lief meer is? En zijn de types in het restaurant zomaar toevallige passanten of hebben ze meer om het lijf? Blind Date is een nieuwe Nederlandse musical comedy voor iedereen die verliefd was, is, of het nog mag worden en steekt vrolijk de draak met de ongelukken en fouten van blind dates.

Lees hier de leuke recensie.


Cast: Brigitte Heitzer, Freek Bartels en Sanne Franssen. Met live band. 
www.blinddate.one

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!

DINEREN VOORAFGAAND AAN DE VOORSTELLING?

Maak uw avondje uit compleet en ga voorafgaand aan de voorstelling gezellig dineren in Theater-Restaurant De Koepoort. U bent welkom vanaf 17.00 uur voor een driegangendiner. Het diner is bij te boeken in het bestelproces bij de voorstelling en wordt op de avond zelf afgerekend.
U kunt het diner ook reserveren door een mail te sturen naar info@restaurantdekoepoort.nl

Schouwburg Middelburg musical
€ 33,50