Brucified

On Fire!

Geïnspireerd door de beroemde urenlange liveconcerten die Bruce Springsteen over de hele wereld geeft, is in 2017 de tributeband Brucified ontstaan. Springsteen haalde zijn inspiratie uit het leven. De kleine en grote gebeurtenissen van alledag, maar ook artiesten zoals Elvis Presley, The Beatles en Johnny Cash leidden hem op de weg naar de geweldige tekstschrijver, zanger en muzikant die hij is geworden.

Brucified neemt je mee op reis en brengt met veel enthousiasme een prachtige ode aan Bruce Springsteen & The E Street Band. Van zijn mooiste ballads tot rock and roll en van duetten tot muzikale ensembles. Brucified brengt niet alleen het oude repertoire, maar is ook vernieuwend. Deze band evenaart de beleving die bij de liveconcerten van Springsteen hoort en brengt de passie en energie over op het publiek. Je beleeft een heerlijke avond. Kom kijken, geniet mee en 'get brucified'!

In 2022 deed Brucified mee aan het tv-programma The Tribute, Battle Of The Bands. In de finale wisten zij de derde plaats te bemachtigen en daarmee de Ziggo Dome te bereiken. 17.000 bezoekers genoten van het Bruce Springsteen repertoire, gebracht door Brucified!
www.brucified.com

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!

Scheldetheater Terneuzen muziek
€ 29,50