Conny Janssen Danst

FRAMED

FRAMED is een filmisch gemonteerde vertelling waarin dans, filmbeelden en muziek samen komen om een gezamenlijke wereld te creëren. We observeren twaalf personages die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben. Via filmbeelden en dans zoomen we in op de verschillende kleine levens. Met een mozaïek aan vertellingen ontdekken we wat hen verbindt. Waar hun individuele levens elkaar raken zonder dat zij dat zelf beseffen.

In FRAMED is een grote rol weggelegd voor video. Conny Janssen werkt daarvoor samen met decorontwerper Thomas Rupert en filmmaker Davide Bellotta. Een LED-scherm van 33 m2 representeert als een abstract schilderij de huid van de stad. De getoonde filmbeelden dienen als lichtbron en gevoelssensor voor de avontuurlijke groep dansers bestaande uit jong talent en bekende gezichten. De muziek in FRAMED is een gevarieerde soundtrack die zich beweegt tussen kristalheldere klassieke muziek en filmisch stadse soundscapes.

Let op: In FRAMED komen lichtflitsen en stroboscopische effecten voor. Dit kan bij mensen met epilepsie een aanval uitlokken.

'Met dit krachtige visuele ontwerp lukt het scenograaf Thomas Rupert en filmmaker Davide Bellotta om de nieuwe dansstream Framed – Window on the City van diepte te voorzien met bedwelmende beelden van Rotterdam' - De Volkskrant ★★★★

'Het is een feest om in hedendaagse dans zoveel lichamen in een werk te zien dansen(...) Daarnaast overtuigt de diversiteit binnen het ensemble…'  Theaterkrant.

'IJzersterk is het duet waarin Adi Amit en Mariko Shimoda met hun vlechten aan elkaar zijn geknoopt. In hun prachtige uitvoering zoeken ze de grens op tussen een innige relatie en verstikkende symbiose.'  Het Parool

Met gratis inleiding om 19.00 uur, te boeken bij het bestellen van kaarten.
www.connyjanssendanst.nl

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!

De combinatie van Janssens vloeiende danstaal en kraakheldere beelden op een videowand levert een innemend stadsmozaïek op.

DINEREN VOORAFGAAND AAN DE VOORSTELLING?

Maak uw avondje uit compleet en ga voorafgaand aan de voorstelling gezellig dineren in Theater-Restaurant De Koepoort. U bent welkom vanaf 17.00 uur voor een driegangendiner. Het diner is bij te boeken in het bestelproces bij de voorstelling en wordt op de avond zelf afgerekend.
U kunt het diner ook reserveren door een mail te sturen naar info@restaurantdekoepoort.nl

 

Schouwburg Middelburg dans
€ 26,00