Doek!

Theater DeuX

Het is drie weken voor de première als de zoveelste tegenspeler van Richard van Berkhove vertrekt. Het grillige humeur in combinatie met overmatig drankgebruik van de acteur jaagt zijn toneelpartners stuk voor stuk gillend de gordijnen in. Eigenlijk is er maar één vrouw die de grote Richard van Berkhove aankan.

Ooit studeerde actrice Lies Oorthuizen met hem af aan de toneelschool met hetzelfde stuk dat nu op springen staat. Daarna schitterden ze samen jarenlang op het toneel als het perfecte acteurskoppel. Tot Lies haar toneelcarrière aan de wilgen hing en aan de Franse Rivièra ging wonen. Onder bepaalde voorwaarden is zij bereid om het stuk te komen redden. Dat is het begin van een steekspel tussen twee mensen die elkaars liefste vijanden zijn. Of ze de eindstreep halen is nog maar de vraag, misschien valt het doek al vóór de première. Als dat het geval mocht zijn krijgt u een tegoedbon voor een voorstelling naar keuze in dit theater. Maar alsnog presenteren wij vol goede moed het toneelstuk Doek!

Doek is een komedie om van te smullen voor het publiek én voor de spelers. Een ongegeneerd kijkje in de keuken van de wereld van acteurs, waarin alles illusie is, maar echt moet lijken.

Regie: Anke Tanihatu
Spel: Simone Adriaanse en Willem van der Ent

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!

Ook in het Scheldetheater in Terneuzen op woensdag 2 april 2025

DINEREN VOORAFGAAND AAN DE VOORSTELLING?

Maak uw avondje uit compleet en ga voorafgaand aan de voorstelling gezellig dineren in Theater-Restaurant De Koepoort. U bent welkom vanaf 17.00 uur voor een driegangendiner. Het diner is bij te boeken in het bestelproces bij de voorstelling en wordt op de avond zelf afgerekend.
U kunt het diner ook reserveren door een mail te sturen naar info@restaurantdekoepoort.nl.

Schouwburg Middelburg toneel
€ 19,00