Jay Francis

In De War

Comedian Tisjeboy Jay voortaan Jay Francis

Wie ben ik? Wie zijn wij? Komt het nog goed? Of is het al goed? Het lijkt alsof we niet meer weten wie we zijn... En ik? Ook ik ben in de war en wát een timing, want onze wereldleiders zijn ook in (de) war.

De kogel is door de kerk: de Nederlandse comedian Tisjeboy Jay zal voortaan niet meer optreden onder die naam maar onder zijn geboortenaam Jay Francis. "De afgelopen periode heb ik gemerkt dat het alter-ego mijn echte identiteit begon over te nemen, ik vond dat het tijd was om terug te keren naar mezelf. Het is tijd voor een volgende stap." aldus de comedian.
Francis kondigt gelijktijdig met de nieuwe artiestennaam een nieuwe tour aan in meer dan 45 steden, mét de bijpassende naam In De War en de bezoekers mogen meer Jay en minder Tisjeboy verwachten.
Hij begon zijn carriere als comedian in 2019 met filmpjes op het internet. Na zijn optreden in Comedy Club Toomler nam zijn carrière een vlucht. Drie jaar, vele uitverkochte theatershows, eelname aan De Verraders (RTL 4) en miljoenen views later stond Francis in 2022 in een uitverkocht Ziggo Dome.

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!

 

 

Maak uw avondje uit compleet en ga voorafgaand aan de voorstelling gezellig dineren in Theater-Restaurant De Koepoort. U bent welkom vanaf 17.00 uur voor een driegangendiner. Het diner is bij te boeken in het bestelproces bij de voorstelling en wordt op de avond zelf afgerekend.
U kunt het diner ook reserveren door een mail te sturen naar info@restaurantdekoepoort.nl

EXTRA - Uitverkocht
Schouwburg Middelburg cabaret
€ 27,50