Lenette van Dongen

Dat doet ze anders nooit

Na de bevrijdende show Paradijskleier gaat Lenette in haar nieuwe show nóg een stap verder in haar zoektocht naar totale vrijheid. Wie zou ik nog kunnen zijn? Is er nog iets anders mogelijk dan die prettig afgerichte vrouw die keurig binnen de sociale lijntjes kleurt?
Liever spijt van wél gedaan, dan spijt van nooit gedaan.
Geen bucket list maar een fukkit list. Durf je niet? Dan juist doen!
Als geen ander kan Lenette met haar meesterlijke zelfspot een hilarisch verslag doen van haar pogingen zich voorgoed van haar innerlijke Finnik te bevrijden.
Rauwer en eerlijker wordt het niet. Wie niets meer te verliezen heeft, is eindelijk vrij.

Regie: Titus Tiel Groenestege / Pieter Tiddens

'Wonder van expressiviteit' - NRC
'Die focus op het geluk van haar publiek levert een warm bad op, vol troost en plezier' - Theaterkrant
'Schaamteloos geestige Lenette heeft te veel te vertellen om te stoppen (…) Laat ons onbedaarlijk lachen. Bovenal om onszelf' - AD

www.lenettevandongen.nl

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje.

Poelifinario:
Lenette van Dongen won met haar vorige voorstelling Paradijskleier de Poelifinario in 2019. De Poelifinario is de cabaretprijs voor de theatermaker met het meest indrukwekkende programma van het seizoen. Lenette won in de categorie entertainment. Uit het juryrapport: 'Haar levenslust spat van het podium'.

DINEREN VOORAFGAAND AAN DE VOORSTELLING?

Maak uw avondje uit compleet en ga voorafgaand aan de voorstelling gezellig dineren in Theater-Restaurant De Koepoort. U bent welkom vanaf 17.00 uur voor een driegangendiner. Het diner is bij te boeken in het bestelproces bij de voorstelling en wordt op de avond zelf afgerekend.
U kunt het diner ook reserveren door een mail te sturen naar info@restaurantdekoepoort.nl.

Laatste kaarten
Schouwburg Middelburg cabaret
€ 26,50