Over een kleine mol die wil weten...

wie er op zijn kop gepoept heeft - Meneer Monster (2+)

Hilarische slapstickvoorstelling voor iedereen vanaf 2!

Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren... Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen.

Over een kleine mol... is een fysieke, bijna woordloze Meneer Monster productie. Een hilarische slapstickvoorstelling voor 2 jaar en ouder naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Erlbruch.

Meneer Monster is een stoer en fris jeugdtheatercollectief dat internationale jeugd-bestsellers bewerkt tot volwassen jeugdvoorstellingen die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid. Als geen ander weet Meneer Monster internationale jeugdliteratuur op het podium tot leven te wekken voor jong en oud. Het collectief maakt ‘pixartheater’ vol humor, fantasie en verbeeldingskracht. De voorstellingen hebben een stoer en ongepolijst karakter;  energiek, fysiek en vol spelplezier. Meneer Monster is onder meer bekend van de hitvoorstellingen Over een kleine mol, Fantastische Meneer Vos, De Gruffalo en De Waanzinnige Boomhut van 13 (en 52) verdiepingen (winnaar Zilveren Krekel 2018 en de ZAPP Theaterprijs 2018). Scènefoto's: Christiaan Bloem.
www.meneermonster.com

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!

14.00 uur - Uitverkocht
Schouwburg Middelburg jeugd/familie
€ 13,50