Rapunzel

de musical (4+)

Dé sprookjesmusical van het jaar!

Na het succes van Belle en het Beest en Assepoester de Musical, beide winnaars van de Musical Award ‘Beste Familiemusical’, brengt Van Hoorne Studios in seizoen 23-24 Rapunzel de Musical naar het theater. Een glansrijke familiemusical voor jong, maar ook voor oud! In deze voorstelling komt het welbekende verhaal tot leven over het meisje met haar prachtige lange haren. Met Sita Vermeulen als Rapunzel, betoverende liedjes, schitterende kostuums, een groots decor en natuurlijk een flinke dosis humor! 

Het verhaal
Rapunzel is een mooie, nieuwsgierige prinses met prachtige lange, magische haren die alleen kunnen worden geknipt met de speciale gouden schaar. Terwijl Rapunzel met haar moeder, de koningin, het hele land doorreist op zoek naar de kapper die in het bezit is van een gouden schaar, ontmoet ze kappersknecht Tobias. Hij is op slag verliefd op Rapunzel. Maar als blijkt dat ook de molenaarszoon zijn oog op Rapunzel heeft laten vallen, raakt ze verwikkeld in een hilarische strijd om haar hart. De molenaarszoon besluit de prinses te ontvoeren en op te sluiten. In eenzaamheid droomt Rapunzel van een dappere man die haar zal bevrijden. Zal het Tobias lukken haar te vinden? En komen haar lange haren dan misschien toch nog van pas?

Doe mee met de verkleedwedstrijd en ga op de foto!
Kom verkleed naar het theater en meld je aan voor de sprookjesverkleedwedstrijd. De mooiste creatie wordt beloond met een sprookjesachtige prijs (klik hier voor meer informatie). Daarnaast kun je na de voorstelling alle acteurs in het echt ontmoeten, tijdens een uitgebreide Meet & Greet in de foyer van het theater.

Al vele jaren op rij brengt Van Hoorne Studios heerlijke familiemusicals op de planken met veel humor, waardoor de bekende sprookjesverhalen een grappige twist krijgen en leuk zijn voor alle leeftijden. In 2022 werd Belle en het Beest De Musical van Van Hoorne Studios zelfs bekroond met de Musical Award voor Beste Familiemusical.
Scènefoto's: Wim Lanser
www.vanhoorne.com/rapunzel  

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!       

16.00 uur
Schouwburg Middelburg jeugd/familie musical
€ 27,00