Richard Groenendijk

Voor iedereen beter (reprise)

Volgens de pers hoort Groenendijk thuis in het rijtje van de grote komieken van ons land. En dat is niet voor niets. Hij is openhartig, scherp, adrem, een tikkie vilein, altijd met een flinke dosis zelfspot, maar vooral genadeloos komisch. En dan kan hij nog geweldig zingen ook!
Afgelopen twee theaterseizoenen speelde Richard Groenendijk deze theatervoorstelling in de Nederlandse theaters. Het leverde hem niet alleen uitverkochte zalen en laaiend enthousiast publiek op, maar ook de prestigieuze Poelifinario cabaretprijs. Het lied Ik hoop het wel uit deze show kreeg bovendien een nominatie voor de prestigieuze Annie MG Schmidtprijs.
Wegens het enorme succes is Richard Groenendijk deze voorstelling nógmaals in een aantal geselecteerde theaters in het land te zien. Een hilarische avond, precies zoals we van hem gewend zijn. Want als er op dit moment íemand is, die een zaal kan laten bulderen van het lachen, is het Richard wel. Voor iedereen beter is onwaarschijnlijk grappig en tegelijkertijd op sommige momenten diep ontroerend. Een voorstelling die je niet snel zal vergeten. Meer dan 150.000 mensen gingen je al voor, dus kom ook van die bank en ga hem zien. Dat is écht voor iedereen beter!

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!
Wegens groot succes extra geboekt in het Scheldetheater op donderdag 8 februari 2024

'Richard Groenendijk bewijst zich als artiest die van alle markten thuis is' – De Volkskrant
'De lach golft zoals we dat van Toon Hermans in Carré kenden' –Theaterkrant
'Richard Groenendijk is zijn volledige zelf' – De Telegraaf

Een van de beste entertainers van Nederland

Het Parool

DINEREN VOORAFGAAND AAN DE VOORSTELLING?

Maak uw avondje uit compleet en ga voorafgaand aan de voorstelling gezellig dineren in Theater-Restaurant De Koepoort. U bent welkom vanaf 17.00 uur voor een driegangendiner. Het diner is bij te boeken in het bestelproces bij de voorstelling en wordt op de avond zelf afgerekend.
U kunt het diner ook reserveren door een mail te sturen naar info@restaurantdekoepoort.nl

Uitverkocht
Schouwburg Middelburg cabaret
€ 27,00