Sculptor

Xclusiv Company (XCCC)

Ervaar de kracht van doorzettingsvermogen in Sculptor, een unieke theaterbelevenis waar B-boys dansen op pulserende beats en rauwe uitdagingen, terwijl ze hun verhaal van groei en overwinning vertellen. Verwacht echte verhalen, oprechte passie en dans van het hoogste niveau, die inspiratie biedt voor dromers en strevers. 

'I’m the SCULPTOR  of my VISION. Immersed in my CREATION, shaping my dream, and developing my relevance. With discipline and DRIVEN DETERMINATION, amidst the beauty of CULTURAL ELEMENTS'

Via een meeslepende mix van dans, muziek, woordkunst en visuele kunst word je meegenomen op een ontdekkingsreis langs de vier elementen die de kern vormen van de Xclusiv Company. De overtuigingen, tegenslagen en successen van deze community smelten samen tot een inspirerend verhaal over kameraadschap, passie en de zoektocht naar de ultieme versie van jezelf. Met hun dans, waarmee ze de zwaartekracht lijken te trotseren, demonstreren de B-Boys dat met doorzettingsvermogen zelfs het schijnbaar onmogelijke haalbaar is. Door elkaar voortdurend uit te dagen en tegelijkertijd te ondersteunen, ontgrendelen ze nieuwe mogelijkheden die hen steeds dichter bij hun beste zelf brengen. Met vallen en opstaan ontdekken ze nieuwe paden naar zelfverbetering en ontsluiten zo de Sculptor binnenin, die in ieder van ons verstopt zit.

Ontdek het avontuur van dromen najagen en risico’s nemen. Laat je inspireren door een wereld waar doorzettingsvermogen, gemeenschapsgevoel en zelfontdekking hand in hand gaan, gedreven door een krachtige boodschap: 'Niets kan je stoppen, zolang je onvoorwaardelijk in jezelf blijft geloven!

Xclusiv Company is gebaseerd op een culturele beweging, die verbeelding en zelfontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan: Hiphop!

www.xccc.nl

Jeugdprijs t/m 17 jr. € 17,50

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!

Scheldetheater Terneuzen dans No Dutch required
€ 25,00