Shrek

de musical

Shrek de Musical komt naar Nederland! Het populaire verhaal uit de DreamWorks animatiefilm is nu in het theater te zien! Een belevenis voor zowel de jonge als de jong gebleven fans.

In een moeras, ver weg van de bewoonde wereld, leeft Shrek (René van Kooten), een oger die zijn rust waardeert. Zijn vredige leven wordt verstoord wanneer Heer Farquaad alle sprookjesfiguren uit zijn rijk verbant en ze rechtstreeks naar het moeras van Shrek stuurt. Vastbesloten om zijn moeras weer voor zichzelf te krijgen, gaat Shrek verhaal halen. Tegen zijn zin in wordt hij vergezeld door Ezel, die van alles blijkt te kunnen behalve zijn mond houden. Terwijl Shrek en Ezel op pad zijn, heeft Heer Farquaad zijn oog laten vallen op prinses Fiona (Linda Verstraten). Zij zit gevangen in een toren en wordt bewaakt door een vuurspuwende draak. De twee sluiten een deal: Heer Farquaad geeft Shrek het moeras terug, als Shrek prinses Fiona voor hem gaat redden. Shrek, niet bepaald het type held, gaat akkoord en begint aan een avontuur vol humor en onverwachte wendingen, samen met de praatgrage Ezel…

Na afloop van de voorstelling kunnen alle fans met Shrek op de foto. Betreed het moeras, laat je betoveren door de bekende sprookjesfiguren en ga mee op reis vol hilarische momenten! 

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!

15.00 uur
Scheldetheater Terneuzen jeugd/familie musical
€ 39,50
Meerdere data beschikbaar