Släpstick

The Roaring Twenties

Variété op lachwekkend hoog niveau!

De onovertroffen, magnifieke, chique, swingende, zingende, roerende, ontroerende, champagne proostende, crème de la antirimpelcrème belevenis van het decennium komt naar het Scheldetheater! Släpstick ontstond in 1997 onder de naam Wëreldbänd en beleeft dit jaar het 25-jarig jubileum met een voorstelling die eindigt in een feest met het publiek. Het wordt een avond als nooit tevoren. Een jubileumvoorstelling die de gloriedagen van Släpstick even fijnzinnig als elegant laat herleven!

Dus: doe uw feestkleding aan en betreed de rode loper! The Roaring Twenties komt naar het theater en u bent van harte uitgenodigd op het Bal, een feest in de stijl van de jaren '20 van de vorige eeuw!

Wentel uw wederhelft rond op de buzzing beat van de dansorkesten! Baad in de pracht en praal van de feestzaal in Jugendstil en zwelg in de decadentie van de upper class… En ja, wat zou het, als de tafelpoten een beetje wankel zijn? So what, als het orgel op instorten staat? Wat nou, als de kroonluchter aan een paar losse boutjes hangt? Alles werkt prima! Nee hoor, alles is hélemaal onder controle! Er kan echt hélemaal níks misgaan! Níets kan deze daverende jubileumavond in de weg staan!

'Släpstick biedt vermaak op wereldniveau' - AD****
'Een heerlijk opzwepend, musicalesk jubileumfeest.' - Theaterkrant
'Een geweldige uitvoering van George Gershwins Rhapsody in blue, waarin de vijf leden per muzikaal deel van instrumenten wisselen.' - De Volkskrant ***
 

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!

Deze voorstelling is verplaatst van 3 december 2022 naar 17 februari 2024.

The Roaring Twenties is een perfect uitgevoerde choreografie

NRC
Scheldetheater Terneuzen show muziektheater muziek
€ 27,50