The African Mama's

Graceland the Concert

Een muzikaal programma met prachtige Afrikaanse traditionals, ontroerende a capella liederen, swingende gospel en natuurlijk ook de bekende internationale nummers. In Graceland the Concert laten The African Mamas het publiek het concert, waar Paul Simon de aanstichter en de dirigent van was, herbeleven. Met hun prachtige stemmen, diepe emoties en ontembare vitaliteit creëren The African Mamas meer dan een prachtige show. Het wordt een onvergetelijke muzikale belevenis.

Het begon begin jaren 80 toen Paul Simon toevallig een cassettebandje in handen kreeg van ‘Gumboots’. De stuwende Soweto-sound van gitaren, bas, drums en accordeon herinnerde hem aan de opwindende beginjaren van de rock ’n roll. Niet lang daarna vertrekt Paul Simon naar Johannesburg om met de oorspronkelijke artiesten opnames te maken, met het fantastische album ‘Graceland’ als het ultieme eindresultaat.

“Zinderende show” - Theaterkrant

“Jubelende extase”- Dagblad van het Noorden

“Stemmen als goud”-  Parool

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!
 

DINEREN VOORAFGAAND AAN DE VOORSTELLING?

Maak uw avondje uit compleet en ga voorafgaand aan de voorstelling gezellig dineren in Theater-Restaurant De Koepoort. U bent welkom vanaf 17.00 uur voor een driegangendiner. Het diner is bij te boeken in het bestelproces bij de voorstelling en wordt op de avond zelf afgerekend.
U kunt het diner ook reserveren door een mail te sturen naar info@restaurantdekoepoort.nl

Laatste kaarten
Schouwburg Middelburg muziek
€ 32,50