The Best of Britain

The Power of Music

In een spectaculair programma met de allergrootste hits van Engelse bodem, zorgt The Best of Britain weer voor een feest van herkenning met muziek van The Beatles tot Coldplay en zo’n beetje alles daar tussenin.

Vocalisten Syb van der Ploeg, Brenda Bee én Maarten Peters brengen samen met vijf topmuzikanten, waaronder multi-instrumentalist Hubert Heeringa, een avondvullende show vol nostalgie en een aantal meer recente wereldhits.

Sommige bezoekers zeiden na afloop dat ze hun hele jeugd weer opnieuw hadden beleefd. Anderen vonden de hits van nu in combinatie met het wat oudere materiaal té gek. Er valt voor iedereen, van jong tot oud, veel te genieten. Maar de mensen op het podium genieten zelf ook. Met volle teugen zelfs. Want het motto van The Best of Britain is ‘gedrevenheid’. En dat levert een muzikaal spektakel op om nooit meer te vergeten. De combinatie van topartiesten, de vele wereldhits én supermuzikanten maakt het echt een avond The Best of Britain!
www.thebestofbritain.nl

Scènefoto's: Carla Gorter Fotografie

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!

DINEREN VOORAFGAAND AAN DE VOORSTELLING?

Maak uw avondje uit compleet en ga voorafgaand aan de voorstelling gezellig dineren in Theater-Restaurant De Koepoort. U bent welkom vanaf 17.00 uur voor een driegangendiner. Het diner is bij te boeken in het bestelproces bij de voorstelling en wordt op de avond zelf afgerekend.
U kunt het diner ook reserveren door een mail te sturen naar info@restaurantdekoepoort.nl.

Laatste kaarten
Schouwburg Middelburg muziek
€ 31,50