The Billy Joel Experience

The Album Tour

Een show waarbij het publiek bepaalt welke nummers de band speelt. Klinkt als muziek in de oren, toch? Alexander Broussard en zijn band 003 presenteren The Billy Joel Experience: The Album Tour. Voor de pauze spelen ze één van de twaalf albums van ‘Piano man’ Billy Joel, daarna coveren ze een aantal van z’n greatest hits.
En het leuke is: de show is interactief. Via een speciale webpagina – www.billyjoelexperience.nl/stemmen – bepaal je als bezoeker vooraf de setlist. Heel makkelijk: eerst geef je aan welk album je wilt horen, daarna maak je een top 10 van je favoriete Billy Joel-hits. Zo wordt het publiek écht onderdeel van het concert. Twee weken voor de tour maakt de band bekend welke nummers het meest in de smaak vallen en hoe de setlist er uit komt te zien. Laat je je liever verrassen? Dat kan natuurlijk ook, stemmen is niet verplicht.

Cast:
Alexander Broussard (piano en lead vocal), Danny de Louw (drums), Dennis Servais (toetsen en backing vocal), Freek Volkers (gitaar en backing vocal), Marcello Briganti (bas en backing vocal) en Robbert Tuinhof (saxofoons, fluit, mondharmonica, gitaar, piano, accordeon).
www.billyjoelexperience.nl

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!

 

Scheldetheater Terneuzen muziek
€ 26,00