The Dashboard Danglers

Take me home

De voorstelling Take me home is de eerste theaterproductie van The Dashboard Danglers, de nieuwe band van Jaco van der Steen. Na 14 jaar met de Dutch Eagles langs volle zalen te hebben getrokken in binnen- en buitenland vond hij het tijd voor iets nieuws. Dit avontuur gaat hij aan met The Dashboard Danglers, een band die uitsluitend bestaat uit rasartiesten die als geen ander de countryfeel weten op te roepen! Geboren uit liefde voor het betere countrylied met meerstemmige vocalen.

Het laatste wapenfeit van Jaco met de Dutch Eagles was het album Even Weg. Een samenwerking met Boudewijn de Groot. De kracht en de pracht van deze samenwerking krijgt een fraai vervolg met The Dashboard Danglers. De muziek die van der Steen voor deze band componeerde, past als een handschoen om de, nu Engelstalige, teksten speciaal door Boudewijn geschreven.

De voorstelling Take me home is een theatraal-muzikale reis naar de eigen muzikale identiteit van de muzikanten. Verhalen bij bekende hits, nieuwe, soms biografische, teksten die leiden tot nieuwe songs met een vertrouwd geluid, vertolkt door topmuzikanten met prachtige stemmen die weergaloos samensmelten. Na het eerste seizoen werd de voorstelling al overladen met positieve reacties van het publiek. 'Een heerlijk avondje uit was dat. The Dashboard Danglers nemen je echt mee langs country roads alsof je er zelf bij bent' en 'Wat een band! En dat laatste nummer was het grootste cadeau, na alle cadeaus die ze al gaven vanavond…' 
De band is hard bezig zich voorgoed in het muzikale landschap te settelen.

Gouden hits van artiesten als Dolly Parton, Kenny Rogers, John Denver en Linda Ronstadt staan hoog in het vaandel en worden op eigen wijze met eerbied voor de traditie gespeeld en afgewisseld met krachtig eigen werk. De eigen songs van de band voegen zich gemakkelijk samen tussen de bekende wereldhits.

De media: 
'Wat een heerlijk bandje...' – Manuela Kemp en Henk-Jan Smits NPO Radio 5
‘Verzorgde melodieuze autoradio-muziek uit de jaren zeventig' – Haarlems Dagblad
'Mooi, die vragen we snel terug' – Omroep Gelderland 

www.thedashboarddanglers.com

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!

DINEREN VOORAFGAAND AAN DE VOORSTELLING?

Maak uw avondje uit compleet en ga voorafgaand aan de voorstelling gezellig dineren in Theater-Restaurant De Koepoort. U bent welkom vanaf 17.00 uur voor een driegangendiner. Het diner is bij te boeken in het bestelproces bij de voorstelling en wordt op de avond zelf afgerekend.
U kunt het diner ook reserveren door een mail te sturen naar info@restaurantdekoepoort.nl.

Schouwburg Middelburg muziek
€ 29,50