The Johnny Cash Roadshow

Through the years tour

Mede dankzij de authentieke Johnny Cash Roadshow is de muziek van de countrylegende nog springlevend. Clive John en zijn band eren de 'Man in Black' en zijn iconische vrouw June Carter Cash en brengen de typische Cash sound tot leven. Deze show wordt als enige door de Cash Family onderschreven. 

Op een onnavolgbare manier worden de hits uit de diverse periodes van Johnny's leven vertolkt. Niet alleen hits als Walk the line, Ring of Fire, Get Rhythm, Orange Blossom en A Boy Names Sue komen aan bod, maar ook de donker getinte songs uit de latere opnames zoals The Man Comes Around en Hurt. Kortom, een emotionele roller-coaster door Johnny Cash’ carrière.

Clive John, zijn band, een blazerssectie en Megan Thomas als June zorgen ervoor dat je helemaal vergeet dat het een tribute is! 
www.johnnycashroadshow.com

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!

DINEREN VOORAFGAAND AAN DE VOORSTELLING?

Maak uw avondje uit compleet en ga voorafgaand aan de voorstelling gezellig dineren in Theater-Restaurant De Koepoort. U bent welkom vanaf 17.00 uur voor een driegangendiner. Het diner is bij te boeken in het bestelproces bij de voorstelling en wordt op de avond zelf afgerekend.
U kunt het diner ook reserveren door een mail te sturen naar info@restaurantdekoepoort.nl.

Schouwburg Middelburg muziek show
€ 35,00