The Kilkennys

Blowin' in the wind

De traditionele Ierse folk- en balladband The Kilkennys weet niet alleen de harten van de meer doorgewinterde traditionele muziekliefhebbers te veroveren maar ook het jongere publiek aan zich te binden. Ze staan bekend om hun dynamische arrangementen, energieke uitvoeringen en hun charismatische verstandhouding met publiek over de hele wereld. 
De band werd opgericht door schoolgenoten en begon in 1998 te toeren in Ierland. In 2008 besloten ze zichzelf The Kilkennys te noemen, naar hun geliefde thuis, Kilkenny City. Door de jaren heen is de groep verder gegroeid en wordt vandaag de dag gevormd door Davey Cashin (zang, mandoline, banjo, gitaar, whistles), Tommy Mackey (bas, akoestische gitaar, zang), Josh O' Loughlin (gitaar, zang) en Mick Martin (bodhran, uilleann pipes, low whistles, gitaar, zang).
​www.thekilkennys.com

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!

DINEREN VOORAFGAAND AAN DE VOORSTELLING?

Maak uw avondje uit compleet en ga voorafgaand aan de voorstelling gezellig dineren in Theater-Restaurant De Koepoort. U bent welkom vanaf 17.00 uur voor een driegangendiner. Het diner is bij te boeken in het bestelproces bij de voorstelling en wordt op de avond zelf afgerekend.
U kunt het diner ook reserveren door een mail te sturen naar info@restaurantdekoepoort.nl.

Schouwburg Middelburg muziek
€ 27,50