The Westenders

Straight from London's Westend

Beleef Les Miserables, the world famous musical, met de originele zangers! De zangers ontmoetten elkaar bij de eerste uitvoeringen in London's Westend en genoten zózeer van hun mooie tijd samen, dat ze besloten verder te gaan met een eigen show. Aan het programma voegden ze vele andere musicals toe, waarin ze eerder op Westend hadden geschitterd, zoals The Phantom of the Opera, West Side Story, Evita, My Fair Lady en Chicago. Het is hun lust en hun leven om de beroemde songs van al die bekende musicals voor het voetlicht te brengen. 

Onder leiding van Londons meest gevierde dirigent voor Westend-orkesten, Jae Alexander, kwamen de mooiste arrangementen en spectaculaire shows tot stand, waarmee The Westenders op tournee gingen door Engeland en de hele wereld. Overal was hun gala met diverse musicalmedleys een groot succes, vooral in Nederland en Duitsland. Nu is het tijd voor een nieuwe tournee door Nederland en België. The Westenders kijken ernaar uit om u te trakteren op de mooiste musicalsongs! 

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!

DINEREN VOORAFGAAND AAN DE VOORSTELLING?

Maak uw avondje uit compleet en ga voorafgaand aan de voorstelling gezellig dineren in Theater-Restaurant De Koepoort. U bent welkom vanaf 17.00 uur voor een driegangendiner. Het diner is bij te boeken in het bestelproces bij de voorstelling en wordt op de avond zelf afgerekend.
U kunt het diner ook reserveren door een mail te sturen naar info@restaurantdekoepoort.nl.

Schouwburg Middelburg muziek musical/show
€ 35,00