Yentl & de Boer

Modderkruipers

Modderkruipers. Vissen die zich, bij het eerste teken van gevaar, diep in de modder verstoppen. Wordt er gevochten? Weg is de modderkruiper. Ingewikkelde gesprekken? ‘Duiken’ zegt de vette aal. Er wordt gevraagd naar politieke overtuigingen? ‘Blup blup’ klinken de zuurstofbelletjes al door de dikke derrie.

Yentl en de Boer (Yentl Schieman en Christine de Boer) en hun muzikanten (David Gram en Charly Zastrau) komen nog één keer terug met de bejubelde voorstelling Modderkruipers. We kennen hen van hun fantasierijke theaterprogramma's, talige liedjes en prachtige samenzang. Afgelopen seizoen maakte het duo een uitstapje naar de televisie met de vierdelige muzikale comedyserie Yentl en de Boer de Serie. Tussen alle lockdowns waren Yentl en Christina in het theater te vinden met de veelgeprezen voorstelling De Kampvuursessies, waarmee ze hun tweede Annie M.G. Schmidtprijs wonnen en ze zich definitief tot de kopgroep van het muzikale cabaret mogen rekenen.

In Modderkruipers gaat het muzikaal helemaal los. Het wordt een heerlijke avond vol grappige en ontroerende liedjes. Over heldenmoed en vluchtdrang. Het comfort van de warme blubber, terwijl de grimmige wereld juist om helden roept. 
Scènefoto's: Bulletray
www.yentlendeboer.nl

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!

DINEREN VOORAFGAAND AAN DE VOORSTELLING?

Maak uw avondje uit compleet en ga voorafgaand aan de voorstelling gezellig dineren in Theater-Restaurant De Koepoort. U bent welkom vanaf 17.00 uur voor een driegangendiner. Het diner is bij te boeken in het bestelproces bij de voorstelling en wordt op de avond zelf afgerekend.
U kunt het diner ook reserveren door een mail te sturen naar info@restaurantdekoepoort.nl.

Uitverkocht
Schouwburg Middelburg cabaret
€ 28,00