Bourgondische Belgen

De beste stand-up van Vlaamse bodem

Ze zijn terug! De Bourgondische Belgen. In het voorjaar van 2024 toeren Jeroen Leenders, Vincent Voeten, Jeron Dewulf en Johnny Trash langs de theaters in het zuiden van het land. Deze vier Belgische comedians geven hun kijk op de wereld in een geweldige stand-up comedy show vol scherpe analyses, Belgische humor en zelfs een kleine dosis muziek. De avond wordt gepresenteerd door een Nederlandse comedian.

Jeroen Leenders. Mainstream media of bekende spelprogramma's zoekt hij niet vrijwillig op. Liever daagt deze man zijn kunnen uit in de onzichtbare onderbuik van comedyclubs in binnen- en buitenland. Dat je nog nooit van hem hoorde zou dus best wel eens kunnen.

Vincent Voeten staat nog maar sinds 2016 op de planken, maar aan de talenten van deze Kempische politie-inspecteur valt niet te twijfelen. In 2022 won hij de prestigieuze Humo's Comedy Cup en vanaf dit seizoen toert Vincent langs de Vlaamse theaters met zijn debuutprogramma Smaad.

Jeron Dewulf is acteur en comedian van Chileense afkomst. Hij is vooral bekend van de TV-programma’s Foute vrienden en Advocaat van de Duivel.

Johnny Trash is een man van vele werelden. Deze goedmoedige cowboy van het Vlaamse lied bestormt de podia gewapend met zijn gitaar. Hij is bekend van Belgiums got Talent waar hij een onvergetelijke indruk maakte met zijn komische nummers. 

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!

Scheldetheater Terneuzen cabaret
€ 22,00