Dansgezelschap Sally

God is a DJ (14+)

Een ode aan de dansvloer

Een avond jezelf verliezen, om jezelf weer helemaal terug te vinden. Met de voorstelling ‘GOD is a DJ’ brengt SALLY de bijna religieuze dansbeleving van de club over naar het theater.

Dompel jezelf onder in een draaikolk van bewegingen, een woeste mix van geluiden en een explosie van beelden. Ervaar de dansbare atmosfeer en het saamhorigheidsgevoel dat heerst op de dansvloer. ‘GOD is a DJ’ is een grensverleggende voorstelling met een hoge dansbaarheid. Hier mag iedereen zijn wie die wil zijn. Labels en hokjes gaan in rook op. De muziek bepaalt het verloop van de voorstelling: van euforie naar catharsis, en eindigend in een rituele stilte.

SALLY’s artistiek leider Stefan Ernst brengt deze unieke dansbeleving samen met gastchoreografen Michael Lubbers, Emma Evelein en Winston Ricardo Arnon naar het theater. In een voorstelling waarin dans, muziek, belichting en beeldende kunst samensmelten.

Afterparty 
Na de voorstelling zal er op het podium een afterparty plaatsvinden en nodigen we publiek uit om op het podium te komen dansen.  
We kunnen niet wachten om samen met jullie GOD is a DJ te beleven en kijken ernaar uit om ook jou op de dansvloer te zien!

Dansgezelschap Sally
www.sallydansgezelschapmaastricht.nl

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!

Scheldetheater Terneuzen dans
€ 16,00