De Bevers

Dichtbij!

Op het succes van De Bevers staat geen maat, maar het leuke is dat John de Bever en Kees er zelf erg nuchter in blijven. Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg lijkt hun levensmotto. Dit gevoel nemen ze dan ook mee in hun theatertournee in het voorjaar van 2024.

Met o.a. een succesvolle real-life soap bij RTL5  – genomineerd voor de Gouden Televizierring – wist het vrolijke duo heel Nederland aan zich te binden. Zo dient dit najaar de volgende stap zich al snel aan en wel in de vorm van twee uitverkochte live shows in AHOY RTM stage Rotterdam.
En dit is nog maar het begin, want de mannen willen hun voorliefde voor het Nederlandse lied met nog veel meer mensen delen en wel in een unieke vorm. De Bevers gaan het theater in! 

Vragen stellen, verzoekjes indienen en vooral genieten van de heerlijke no-nonsense humor en het liefdevolle gekibbel van de twee partners in crime. Natuurlijk staat de voorstelling ook bol van muziek en zal John samen onder begeleiding van De Bevers Band een mooie mix van prachtige levensliedjes en feestrepertoire ten gehore gaan brengen tijdens dit meezingfeest! Klik hier om alvast in de stemming te komen via Spotify! 

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje

Extra
Scheldetheater Terneuzen muziek special
€ 41,00