Enzo Kok en Violaine Delplanque

Stichting Kamermuziek Zeeland

Droom op zondag 29 oktober om 11.00 uur weg op de klanken van toptalenten Enzo Kok (viool) en Violaine Delplanque (piano) tijdens een Foyerconcert in Theater de Mythe. 

In 2017 stond Enzo Kok in de halve finale van het Koninklijk Concertgebouw Concours. In de zomer van 2017 won hij de Labberté-Hoedemakers Award tijdens het Peter de Grote Festival in Groningen. In januari 2018 was hij finalist bij het Nederlands Vioolconcours categorie Davina van Wely (14 t/m 17 jaar). In mei 2019 behaalde hij de eerste prijs tijdens de nationale finale van het Prinses Christina Concours. Enzo geeft concerten als solist en kamermusicus in binnen- en buitenland. Daarnaast verzorgde hij meerdere tv-optredens, o.a. bij Podium Witteman. Verder is hij regelmatig te horen bij de NPO, Radio 4.
Enzo bespeelt een viool van Carlo Antonio Testore uit 1707, hem ter beschikking gesteld door het Conservatorium van Amsterdam.

Violaine Delplanque studeerde piano aan het Conservatorium van Lille en het Koninklijk Muziekconservatorium van Brussel. Zij is prijswinnares van verschillende concoursen waaronder Concours J.S. Bach in Parijs, Concours de Musique de Chambre in Dunkerque en Concours UFAM in Parijs.  Zij is lid van het duo Pianisticks dat in heel Frankrijk voor de Jeunesses Musicales de France heeft opgetreden en werd gevraagd door het  Festival de Musique en Bigorre.

Op het programma staan werken van Fauré, Brahms, Debussy, van Beethoven, Ysaÿe en Paganini.
www.kamermuziekzeeland.nl      

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!                              

11.00 uur
Theater de Mythe Goes klassieke muziek
€ 17,50