Koefnoen

Koefnoen Live!

Owen Schumacher, Jeremy Baker, Paul Groot, Kiki van Deursen en Sanne Franssen

Na zestien succesvolle seizoenen op televisie trekken de mannen van Koefnoen nu met hun persiflages, types en imitaties het theater in: helemaal live! Up-to-date en fonkelnieuw materiaal, vertolkt door vertrouwde types als happy single Ipie, stijl en klasse-icoon Nesrin, de luidruchtige corps-studentes Fleur en Madelon, recreatief gebruiker slash sekswerker Annet en het onverwoestbare ANWB-koppel Okko en Eus.

Na tijden van huidhonger, homeschooling en hoestschaamte, van online-borrels en afhaal-cuisine, van opruimen, boosteren en #vragenblijvenstellen, krabbelen we langzaam weer op uit de lockdownmodus. Wat is er gebeurd en wat is er intussen van ons geworden? Maak je nu eindelijk al die quarantaine-idealen waar of trek je woedend met een fakkel de straat op? Hebben we elkaar voor de gek gehouden of zijn we gek gemaakt? Op Zoom kon je anderen nog uit zetten, maar hoe doe je dat live? Dus wat gaan we doen, een stap terug of een sprong vooruit?

In rake, herkenbare en confronterende sketches, songs en scènes storten Owen Schumacher, Jeremy Baker en Paul Groot zich in een scherpe, wervelende, satirische theaterrevue over post-lockdown veranderen, vernieuwen of vastroesten.

Recensiequotes: 
 ‘….een groots opgezette, kleurrijke revue’ - ‘Bewonderenswaardig zijn de rappe scène- en kostuumwisselingen van de (uitstekend acterende) performers, net als de rijke uitdossingen en decors.’  - **** NRC 
 
‘…..een feest der herkenning.’ ‘In hoog tempo toveren zij moeiteloos het ene na het andere typetje uit de hoge hoed.’  - De Telegraaf 
 
‘….prachtig vormgegeven voorstelling.’ – Het Parool 
 
‘Koefnoen helaas van de buis, maar gelukkig in het theater.’ - Theaterkrant 
 
‘De timing is perfect en de types passen hen als gegoten.’ - I Love Theater 
www.koefnoen.nl

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje

DINEREN VOORAFGAAND AAN DE VOORSTELLING?

Maak uw avondje uit compleet en ga voorafgaand aan de voorstelling gezellig dineren in Theater-Restaurant De Koepoort. U bent welkom vanaf 17.00 uur voor een driegangendiner. Het diner is bij te boeken in het bestelproces bij de voorstelling en wordt op de avond zelf afgerekend.
U kunt het diner ook reserveren door een mail te sturen naar info@restaurantdekoepoort.nl

Schouwburg Middelburg cabaret
€ 37,50