Land in Zee

Stichting DanZee & Het Zeeuws Orkest (4+)

Krabben, zeemeerminnen en andere zeedieren schitteren dit najaar op het Festival van Zeeuwsch-Vlaanderen in de voorstelling Land in Zee. Jong danstalent uit Zeeland wordt live begeleid door een groot aantal professionele musici van Het Zeeuws Orkest.

De choreografie is in handen van Rinus Sprong, bekend van De Dutch Don’t Dance Division en het tv-programma The Ultimate Dance Battle. De zee is nooit ver weg in deze interactieve voorstelling voor 4 tot 8-jarigen. Jonge kinderen en hun ouders en grootouders beleven een gezellige middag waarin ze ook mee mogen zingen. Aan het eind van de voorstelling mogen alle kinderen samen met de zeedieren op het toneel mee dansen. Geniet van een zondagmiddag vol dans en muziek.

Stichting DanZee, Het Zeeuws Orkest en de danseressen van de Zeeuwse dansscholen van Anita Bekers, Jesca Donken en Petrella Lion, maken gezamenlijk deze productie speciaal voor het jubileumjaar van het Festival van Zeeuws-Vlaanderen.

Let op: De ticketprijs is exclusief pauzedrankje

Met dank aan :
Provincie Zeeland (Samen in Zee), ZB Bibliotheek van Zeeland, Stichting DanZee, Het Zeeuws Orkest, Stichting Maan, Familiefonds Hurgronje, Rotary Walcheren, Stichting Frits Lensvelt, Stichting Jeugdfonds, Zeelandtheaters. En dank aan het Residentie Orkest Den Haag voor het ter beschikking stellen van de muziek.

14.00 uur
Scheldetheater Terneuzen muziek
€ 5,00