Legends Remastered

The Music of the Sting & The Police

Een spectaculair theaterconcert geheel gewijd aan de muziek van Sting en zijn legendarische band The Police. De veelzijdigheid, waarmee Sting in de loop der jaren zo beroemd geworden is, vormt de basis voor een unieke avond met rock, pop, klassiek, jazz en alles ertussenin. Niet alleen zullen bekende nummers als Shape Of My Heart, Roxanne, Englishman In New York en Message In A Bottle de revue passeren, maar ook speciale bewerkingen van onder andere Desert Rose, Synchronicity I en It’s Probably Me. De eigenzinnigheid waarmee de muzikanten deze prachtige songs interpreteren zal keer op keer verrassen en ontroeren.
Soms groots en bijna orkestraal, soms klein en intiem. De band bestaat uit louter topmuzikanten uit de rock-, pop- en jazzwereld. Leadzanger is Ludovique (Luc Devens).
www.legendsremastered.com

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!

DINEREN VOORAFGAAND AAN DE VOORSTELLING?

Maak uw avondje uit compleet en ga voorafgaand aan de voorstelling gezellig dineren in Theater-Restaurant De Koepoort. U bent welkom vanaf 17.00 uur voor een driegangendiner. Het diner is bij te boeken in het bestelproces bij de voorstelling en wordt op de avond zelf afgerekend.
U kunt het diner ook reserveren door een mail te sturen naar info@restaurantdekoepoort.nl

 

Schouwburg Middelburg muziek
€ 29,50