Martijn Koning

Appeltjes schillen

We zeggen niet vaak wat we van elkaar vinden, want als we dat doen ontstaan er vaak hele ongemakkelijke situaties. Martijn Koning houdt van ongemakkelijke situaties. Sterker nog: Martijn ís een ongemakkelijke situatie. In Appeltjes Schillen vertelt Martijn de mensen eens flink de waarheid. Over zichzelf!

Persquotes:
'Met schuimend spelplezier zet Koning zijn verbazing en overtuigingen neer (…) Wat gebleven is, is de onmiskenbare charme en energie van zijn optreden. Hij creëert nieuwe sprookjes, dialogen en beeldt al die werelden uit.' – NRC
‘Het escapisme van Martijn Koning is krachtvoer voor de lachspieren’ (...) Het levert zijn lolligste voorstelling in jaren op. Dat komt door zijn fantastische spel en visuele manier van vertellen.’ – Het Parool

Al eens van de Knorrepodcast van Martijn Koning gehoord? In deze podcast proberen comedians nieuw grappig materiaal op elkaar uit en ouwehoeren ze over van alles en nog wat.

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!

DINEREN VOORAFGAAND AAN DE VOORSTELLING?

Maak uw avondje uit compleet en ga voorafgaand aan de voorstelling gezellig dineren in Theater-Restaurant De Koepoort. U bent welkom vanaf 17.00 uur voor een driegangendiner. Het diner is bij te boeken in het bestelproces bij de voorstelling en wordt op de avond zelf afgerekend.
U kunt het diner ook reserveren door een mail te sturen naar info@restaurantdekoepoort.nl.

Schouwburg Middelburg cabaret
€ 21,50