Opvliegers

Girls on fire

De Opvliegers zijn terug! Na het overdonderende succes van de theatervoorstellingen Opvliegers komen de vriendinnen Lone van Roosendaal, Cystine Carreon en Hilke Bierman met het leukste feel-good concert van het seizoen: Opvliegers Girls on Fire!

Een show vol bekende hits die élke vrouw kan meezingen zoals I'm Every Woman, Respect, Girls Just Wanna Have Fun en Telkens weer, afgewisseld met hun zeer herkenbare, persoonlijke, ontroerende en hilarische verhalen.

Want hoe 50 zijn deze vrouwen eigenlijk? Hoe houden deze carrièremoeders het vol in ‘a men’s world’? Heeft Lone echt last van moodswings? Onthult Cystine haar 'secret weapon' om er zo goed uit te blijven zien? Is het waar dat Hilke worstelt met haar corrigerend ondergoed? Nooit gaven deze drie dames zich zo bloot.
Scènefoto's: Mischa Muijlaert

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!

DINEREN VOORAFGAAND AAN DE VOORSTELLING?

Maak uw avondje uit compleet en ga voorafgaand aan de voorstelling gezellig dineren in Theater-Restaurant De Koepoort. U bent welkom vanaf 17.00 uur voor een driegangendiner. Het diner is bij te boeken in het bestelproces bij de voorstelling en wordt op de avond zelf afgerekend.
U kunt het diner ook reserveren door een mail te sturen naar info@restaurantdekoepoort.nl.

Schouwburg Middelburg toneel show
€ 29,00