Richard Groenendijk

Voor iedereen beter (reprise)

Volgens de pers hoort Groenendijk thuis in het rijtje van de grote komieken van ons land. En dat is niet voor niets. Hij is openhartig, scherp, adrem, een tikkie vilein, altijd met een flinke dosis zelfspot, maar vooral genadeloos komisch. En dan kan hij nog geweldig zingen ook!
Afgelopen twee theaterseizoenen speelde Richard Groenendijk deze theatervoorstelling in de Nederlandse theaters. Het leverde hem niet alleen uitverkochte zalen en laaiend enthousiast publiek op, maar ook de prestigieuze Poelifinario cabaretprijs. Het lied Ik hoop het wel uit deze show kreeg bovendien een nominatie voor de prestigieuze Annie MG Schmidtprijs.
Wegens het enorme succes is Richard Groenendijk deze voorstelling nógmaals in een aantal geselecteerde theaters in het land te zien. Een hilarische avond, precies zoals we van hem gewend zijn. Want als er op dit moment íemand is, die een zaal kan laten bulderen van het lachen, is het Richard wel. Voor iedereen beter is onwaarschijnlijk grappig en tegelijkertijd op sommige momenten diep ontroerend. Een voorstelling die je niet snel zal vergeten. Meer dan 150.000 mensen gingen je al voor, dus kom ook van die bank af en ga hem zien. Dat is écht voor iedereen beter!
Scènefoto: © Roy Beusker
www.richardgroenendijk.nl

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!

'Richard Groenendijk bewijst zich als artiest die van alle markten thuis is' – De Volkskrant
'De lach golft zoals we dat van Toon Hermans in Carré kenden' –Theaterkrant
'Richard Groenendijk is zijn volledige zelf' – De Telegraaf

Uitverkocht
Scheldetheater Terneuzen cabaret
€ 27,00