Solo Stories - Soy Kroon

Nu ik je zie

Een zoektocht van een zoon naar zijn vader      
Tien jaar na de zelfverkozen dood van zijn vader ontwaakt zijn 21-jarige zoon uit een roes. Waarom lukt het hem niet om iets van zijn leven te maken? Als hij het verleden in de ogen durft te kijken, ziet hij misschien weer een toekomst. Als een detective zoekt hij naar sporen van zijn vader.  Familieleden, vrienden en collega’s ondervraagt hij als getuigen. Maar terwijl de zoon steeds intensiever speurt naar zijn vader, komt hij vooral zichzelf tegen. 
Nu ik je zie is gebaseerd op het gelijknamige boek dat Merlijn Kamerling schreef over zijn verhouding tot zijn vader Antonie. Een verhaal over uitgestelde rouw. Over volwassen worden en de zoektocht naar je eigen identiteit. En over een onverwacht sterke bloedband.

Luister hier naar de podcast op spotify.

‘Tot tranen geroerd door ‘Nu ik je zie’ @soykroon wat heb jij dit prachtig neergezet.’

‘Zo knap gedaan! Boeiend, grappig, aangrijpend en mooi.’ ‘Ik denk dat er geen betere vertolker voor dit stuk zal zijn’ ‘Wauw wat ontzettend knap gespeeld. Een verhaal van een ander zo in je eentje vertolken. Diep respect!’ ‘ik vond het best fijn dat het ondanks dat het een moeilijk onderwerp is, dat het niet heel duister was’

'Ik denk dat hier veel mensen steun en herkenning in vinden. Applaus!’ ‘‘Het boek, de docu en vandaag de voorstelling ‘Nu ik je zie’ bezocht. De herkenning van de verhaallijn is groot. Het verlies maar ook het hervinden van iemand die er niet meer is. Een goed voorbeeld van dat rouw zich pas vele jaren na een overlijden kan voordoen.

(…) Een mooi & puur stuk. Aangrijpend voor iedereen. Een niet veel besproken en makkelijk onderwerp maar vergeet niet: praten helpt, je staat er echt niet alleen voor.’  ‘een aanrader 1ste klas!’ ‘herkenning voor iedereen die het verhaal kent, maar zo gespeeld dat het ook te volgen is voor als je het niet kent’ 

Lees hier de lovende recensies van 'Nu ik je Zie':

Musicalsites

Scènes

Theaterparadijs

Met gratis inleiding om 19.00 uur, te boeken bij het bestellen van kaarten.
solostories.nl

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!

Theater de Mythe Goes toneel
€ 23,00