The Elvis Concert 2023

met o.a. Dwight Icenhower

Een unieke show voor de ware Elvis fan en iedere muziekliefhebber met live uit de USA o.a. Dwight Icenhower en Elvis' percussionist Eddie Graham

Met de unieke samenstelling van jonge topmuzikanten en mensen die daadwerkelijk met Elvis hebben gewerkt, heeft The Elvis Concert inmiddels harten van tienduizenden muziekliefhebbers veroverd. Met een verrassende setlist brengt de band in 2023 opnieuw de onmiskenbare Presleysound, zo authentiek mogelijk. De zang is in handen van Dwight Icenhower, die de officiële titel Elvis Tribute Artist in ontvangst mocht nemen van Elvis Presley Enterprises, USA.

De hits van 'The King' uit de jaren 50, 60 en 70, aangevuld met andere parels uit het rijke oeuvre van de legendarische zanger, maken van iedere avond een feest van herkenning voor jong en oud. En met de originele mensen (ditmaal Elvis' percussionist Eddie Graham en bodyguard Dave Hebler) is dit 'As close as it gets!'

Samenstelling van de band:
Elvis' percussionist Eddie Graham werkte met Elvis van 1969 t/m 1972 en is o.a. te zien en te horen in de concertfilm 'That's The Way It Is' en de vele live albums uit die periode. 
The Velvet Candles, unieke achtergrondzangers uit Spanje, die sterk doen denken aan The Jordanaires, de backing vocalists die op bijna iedere Elvis hit van de jaren vijftig en zestig zijn te horen.
Bassist Pete Pritchard, bekend van de Rock 'n' Roll band 'The Flying Saucers' uit de UK. Hij speelde o.a. samen met Chuck Berry, Chris Isaak, Eric Clapton en Elvis' gitarist Scotty Moore.  
Pianist Damien Daigneau, een muzikaal genie uit Frankrijk.
Gitarist Carl Bradychok uit Detroit, Michigan - USA, één van de allerbeste gitaristen, die exclusief deel uitmaakt van The Elvis Concert band
Special guest: Dave Hebler. Hij was de bodyguard van Elvis van 1972 t/m 1976 en Elvis' persoonlijke karate instructeur.
 

DINEREN VOORAFGAAND AAN DE VOORSTELLING?

Maak uw avondje uit compleet en ga voorafgaand aan de voorstelling gezellig dineren in Theater-Restaurant De Koepoort. U bent welkom vanaf 17.00 uur voor een driegangendiner. Het diner is bij te boeken in het bestelproces bij de voorstelling en wordt op de avond zelf afgerekend.
U kunt het diner ook reserveren door een mail te sturen naar info@restaurantdekoepoort.nl

 

Uitverkocht
Schouwburg Middelburg muziek
€ 37,50