The Stones vs The Beatles

Battle

Je was in de jaren 60 fan van de rebelse Rolling Stones uit Londen óf van de ogenschijnlijk keurige Beatles uit Liverpool. Ondanks dat beide bands lange tijd een goede verstandhouding hadden, probeerden ze elkaar op muzikaal gebied te overtreffen, waardoor het beste in hen naar boven kwam. In The Stones vs The Beatles Battle komt deze ‘concurrentiestrijd’ aan bod, maar de beste songs van deze iconen uit de popmuziek voeren natuurlijk de boventoon.

De muziekvete die in de jaren 60 alle muziekliefhebbers tot op het bot verdeelde, wordt opnieuw gevoerd in het theater: koopt u uw kaart voor het Stones-, het Beatles- of het neutrale vak?
Als u reserveert in het linkse gedeelte van de zaal (de oneven nummers) bent u een Stonesfan. Wie meer voelt voor The Beatles, reserveert plaatsen in de zaal rechts (de even nummers). Wilt u neutraal blijven? Reserveer dan plaatsen zoveel mogelijk naar het midden!

Het dak gaat eraf, komt dat zien!

De cast bestaat o.a. uit meestergitarist Harry Sacksioni, die al verschillende prachtige gitaarbewerkingen maakte van Beatles-nummers in zijn theaterprogramma over George Harrison, While my Guitar Gently Weeps. Naast hem staan Manny Angeletti (Manny McCartney), internationaal Paul Mc Cartney’s bekendste vertolker en castlid van de West End productie Let it Be, Edward Reekers, Maarten Peeters, Hubert Heeringa, Maarten Molema én Syb  – Mick – van der Ploeg.

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!

Scheldetheater Terneuzen muziek
€ 32,50