Valentina Tóth

Wildbloei

Wildbloei, een ode aan de hysterische vrouw. In deze tragikomische, muzikale en over the top one woman show verkent Valentina de grenzen en clichés van het vrouwbeeld in onze maatschappij.

Met een mix van opera, theater, musical, kleinkunst, klassieke muziek en comedy voert ze verschillende hysterische vrouwen ten tonele: onder anderen een moordlustig geworden slachtoffer van de toeslagenaffaire, een body positive K3-sterretje en de Koningin van de Nacht passeren de revue, om uiteindelijk uit te komen bij Valentina zelf.

Gewapend met een flinke dosis muzikaliteit, humor, snelle schakelingen en grote personages, houdt ze met Wildbloei haar publiek onder schot en brengt ze hopelijk een beetje sympathie teweeg. Of bevreemding. Ook goed.

Valentina Tóth won in 2022 zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Nadat ‘rising star’ Valentina Tóth door de Volkskrant werd uitgeroepen tot hét Comedy Talent van 2023 is haar eerste avondvullende voorstelling Wildbloei door zowel NRC als de Volkskrant bekroond met een vijf sterren-recensie.
Scènefoto's: Anne van Zantwijk
www.valentinatoth.nl

Recensies:
'Wildbloei is een unieke performance van het megatalent Valentina Tóth. Kan er echt zoveel talent in één persoon zitten?’ ★★★★★ - Volkskrant
‘Een overweldigend debuut van cabaretier Valentina Tóth over ‘de hysterische vrouw’.’ ★★★★★ - NRC
‘Het ambacht van Tóth is indrukwekkend, net als haar vermogen om een gelaagd verhaal te vertellen.' ★★★★★ - Dagblad van het Noorden

Toegangsprijs is inclusief pauzedrankje!  

DINEREN VOORAFGAAND AAN DE VOORSTELLING?

Maak uw avondje uit compleet en ga voorafgaand aan de voorstelling gezellig dineren in Theater-Restaurant De Koepoort. U bent welkom vanaf 17.00 uur voor een driegangendiner. Het diner is bij te boeken in het bestelproces bij de voorstelling en wordt op de avond zelf afgerekend.
U kunt het diner ook reserveren door een mail te sturen naar info@restaurantdekoepoort.nl.

Schouwburg Middelburg cabaret muziektheater show
€ 21,00