Wielercafé Scheldeprijs 2023

Voorproefje op de Scheldeprijs

Beleef een avond vol wielerpassie!

Vier gasten (José de Cauwer, Brian van Goethem, Tomas Van Den Spiegel en Marcel Kittel) blikken in dit wielercafé vooruit op de 111e editie van de Scheldeprijs die op 5 april 2023 voor de vijfde keer van start gaat vanuit Terneuzen. In een relaxte setting gaan de gasten in gesprek met presentator Frits Bakker.
De toegang is gratis, dus reserveer snel uw plaatsen via deze website, want vol = vol ! Reserveren is mogelijk vanaf 14 maart 9.00 uur

José de Cauwer is voormalig Belgisch profwielrenner. Hij is nu commentator bij Sporza en geroemd om zijn feitenkennis van alle grote rondes en wielerklassiekers. Brian van Goethem uit Terneuzen was jarenlang een vaste waarde in het profpeloton. Hij kreeg de bijnaam ‘Breakaway Brian’ omdat hij vaak in lange ontsnappingen mee zat. Ook in de Scheldeprijs van 2019 was hij mee in zo’n ontsnapping. Tomas Van Den Spiegel is nu de CEO van Flanders Classics. In het verleden was de 2,14 m lange Belg succesvol profbasketbalspeler. Hij speelde bij diverse Europese topclubs. En hij was in 2012 de winnaar van het TV Programma De Slimste Mens in België. Marcel Kittel is een Duits voormalig porfwielrenner. Deze topsprinter won vele étappes in de Ronde van Frankrijk. En hij is recordhouder van het aantal overwinningen bij de Scheldeprijs. Hij won de oudste klassieker van Valanderen maar liefst vijf keer.

EXTRA
Scheldetheater Terneuzen special
€ 0,00