wo 31 jan 2024

Kaartverkoop Saturday Night Fever gestart!

In het nieuwe theaterseizoen (woensdag 29 en donderdag 30 januari 2025) is de swingende hitmusical Saturday Night Fever in het Scheldetheater te zien met in de hoofdrollen Buddy Vedder, Esmée Dekker (e.a.) en u kunt nu al kaarten reserveren! 

Saturday Night Fever is een vernieuwde versie van de iconische musical gebaseerd op de Hollywoodfilm met John Travolta. 
De jonge aantrekkelijke Tony Manero komt uit een arm immigrantengezin en groeit op in Brooklyn, New York. Hij en zijn vrienden dromen van het onbereikbare Manhattan, aan de overkant van de rivier. Elke zaterdagavond ontsnappen ze aan de dagelijkse realiteit in de disco ‘2001 Odyssey’. Tony is de koning van de dansvloer, hij wordt aanbeden door vrouwen en is voor alle jongens het voorbeeld. Als hij op een avond de mooie Stephanie Mangano ontmoet, laat hij zijn vaste danspartner Annette vallen. Hij besluit, na een aantal dramatische gebeurtenissen en confrontaties met zijn familie en vrienden, samen met haar de stap naar het succesvolle en bruisende Manhattan te wagen.
De voorstelling krijgt een verrassende vormgeving en een nieuwe vertaling. De vele wereldhits als Stayin’ AliveNight FeverHow Deep Is Your LoveMore Than A WomanDisco Inferno en If I Can’t Have You worden in zowel Nederlands als Engels, onder begeleiding van een live orkest, gezongen. 

Klik hier voor meer info/reserveren.