Zakelijk

Scheldetheater Terneuzen als locatie voor uw evenementen: het ideale decor voor iedere ontmoeting, zowel particulier als zakelijk.

Vooral door de gunstige ligging, de goede bereikbaarheid en de uitgebreide faciliteiten, biedt het Scheldetheater bedrijven, verenigingen en particulieren voor elke gebeurtenis een representatieve en gastvrije ambiance.

Het multifunctionele gebouw is uitermate geschikt voor het organiseren van de meest uiteenlopende evenementen, zoals:

  • Recepties
  • Productpresentaties
  • Symposia
  • Congressen
  • Bedrijfs- en andere feesten
  • Eigen producties
  • En meer!

Met de modernste theaterfaciliteiten, een prima horeca-afdeling, een eigen cateringservice en deskundige mensen op het gebied van techniek, organisatie en communicatie, ondersteunen we u graag om van uw evenement in alle opzichten een succes te maken.

Tot in de puntjes verzorgd

Het Scheldetheater ligt aan de rand van het centrum van Terneuzen en is vanuit alle richtingen gemakkelijk te bereiken. De ondergrondse parkeergarage met een rechtstreekse ingang naar het gebouw is een bijkomend voordeel.

Naast de twee theaterzalen, bieden de ruime foyer, de vide met uitzicht op de Schelde en het theaterplein eindeloze mogelijkheden voor grote en kleine evenementen.  Een diner voor 60 personen of een symposium voor 1.000 mensen? In principe kan alles.

Op culinair gebied zijn de mogelijkheden legio: van een hapje tot een uitgebreid diner, zo eenvoudig of luxueus als u wilt. Samen met u bespreken we graag alle mogelijkheden om zo tot een voorstel op maat te komen, passend bij uw arrangement. Uw wensen zijn het uitgangspunt en we denken graag met u mee!

Neemt u gerust vrijblijvend contact op via info@scheldetheater.nl of telefonisch: +31(0)115-695555 (b.g.g.: +31(0)115-675777)