Zakelijk

 

Schouwburg Middelburg als locatie voor uw evenement: het ideale decor voor iedere ontmoeting, zowel particulier als zakelijk.

Het gehele seizoen is er een grote diversiteit aan voorstellingen te zien in het theater, maar er is meer mogelijk. Zo kunnen wij een professioneel podium bieden voor amateurgezelschappen en scholen. De Schouwburg is ook geschikt voor het organiseren van de meest uiteenlopende evenementen zoals:

  • Bedrijfspresentaties
  • Bedrijfsfeesten
  • Symposia
  • Congressen
  • Recepties
  • En meer!

Multifunctioneel
De theaterzaal (530 plaatsen) is bijzonder geschikt voor presentaties en conferenties. Voor kleinere groepen biedt de accommodatie ruimtes aan voor vergaderingen, presentatie en diners. De beneden- en bovenfoyers zijn ideaal voor beurspresentaties, symposia, feesten, diners en recepties. In combinatie met de theaterzaal is dit een perfecte combinatie voor uw bedrijfsevenementen.

De accommodatie ligt centraal en is voorzien van de modernste theaterfaciliteiten en een goede horecaorganisatie. Daarnaast zijn we in het bezit van een kassareserveringssysteem waarmee iedere kaartverkoop eenvoudig geregeld kan worden.

Groepsarrangementen
Samen met uw collega’s of zakelijke relaties een complete avond uit? Maak een keuze uit een van de vele voorstellingen en combineer uw keuze met een arrangement.

Geïnteresseerd?
Voor uw vragen over zaalverhuur, kunt u contact opnemen met onze afdeling verhuur: tel. 0118-659657 of info@schouwburgmiddelburg.nl.

Tot in de puntjes verzorgd

De gerenoveerde Stadsschouwburg Middelburg heeft in oktober 2018 haar deuren voor het publiek geopend. Bekijk hier het resultaat in virtual reality.