Algemene informatie

Aanvangstijden
Om uw medebezoekers, de artiesten en uzelf een plezier te doen, vragen wij u om op tijd te komen. Bij een aantal voorstellingen is het zelfs niet toegestaan om na aanvang publiek toe te laten. U hebt in dat geval geen recht op restitutie van het entreegeld. Voorkom teleurstellingen en vertrek op tijd van huis! De juiste aanvangstijd staat vermeld op uw kaarten en op de website. 

Annuleren
Wat te doen als u onverwacht niet naar de voorstelling kunt komen? Onder voorbehoud van goedkeuring door de producenten kunt u kaarten annuleren tot uiterlijk één werkdag voor de voorstelling tot 15.00 uur. Voor weekendvoorstellingen of voorstellingen op maandag, moeten de kaarten dus uiterlijk op vrijdagmiddag vóór 15.00 uur geannuleerd worden.

Dit is alleen mogelijk door een mail te sturen met het reservering- en stoelnummers. Bent u niet in de gelegenheid om een mail te sturen? Dan kunt u kaarten aan ons toesturen of afgeven met het verzoek om deze te annuleren.

Het bedrag na aftrek van € 4,00 annuleringskosten per kaart, komt als tegoed op uw account. U kunt dit gebruiken bij een volgende reservering. Het geld wordt dus niet teruggestort.

Huishoudelijke mededelingen

  • Bij de meeste voorstellingen is een pauzedrankje inbegrepen (koffie / thee / frisdrank / tapbier / wijn). Als het pauzedrankje inbegrepen is, wordt dit vermeld bij de betreffende voorstelling op de website. Bij voorstellingen zonder pauze, kunt u het pauzedrankje na afloop nuttigen.
    ​Verder werken we met consumptiebonnen om u snel te kunnen voorzien van een drankje. Voor koffie, thee, frisdranken en bier betaalt u twee bonnen; wijn en luxe bieren zijn verkrijgbaar vanaf drie bonnen.
  • We willen de theaterzalen graag netjes houden. Het is dan ook niet toegestaan om eten en drinken mee te nemen in de zaal.
  • In het theater is het maken van beeld- en/of geluidsopnames verboden.
  • Het gebruik van uw mobiele telefoon is niet alleen storend voor de artiesten, maar ook voor de andere bezoekers. Wij vragen u dan ook uw mobiele telefoon (inclusief de trilfunctie) uit te schakelen of uw telefoon op vliegtuigstand te zetten. Als u tijdens de voorstelling bereikbaar wilt zijn, kunt u dit regelen via de kassa van onze theaters.

Kaarten kopen? Alleen via het theater!
We kunnen u niet genoeg waarschuwen voor de praktijken van allerlei ticketingbureaus die kaarten voor onze voorstellingen aanbieden op internet, vaak tegen woekerprijzen! Trap er niet in en koop gewoon kaarten via het theater. Dan bent u verzekerd van de plaatsen en betaalt u de juiste prijs!
Meer informatie hierover vindt u op www.weetwaarjekoopt.nl

Pak eens ’n Podium met de Podium Cadeaukaart!

De Podium Cadeaukaart is het ideale geschenk voor iedereen die dol is op muziek, dans en theater. Met deze kaart kan de ontvanger kaartjes kopen voor voorstellingen en concerten door heel het land. Het kaartsaldo is drie jaar geldig vanaf aankoop en kan in één keer of in delen worden besteed. De Podium Cadeaukaart is onder meer te koop bij onze theaters en via www.podiumcadeaukaart.nl

Programmawijzigingen
De 3 theaters behouden zich het recht voor gedurende het seizoen wijzigingen aan te brengen in het programma en voorstellingen te verplaatsen of te annuleren. Daarnaast worden regelmatig voorstellingen bijgeboekt. Om u tijdig op de hoogte te kunnen stellen, is het van belang dat u wijzigingen in uw adresgegevens aan ons doorgeeft. Ook via de website en de instagram/facebookpagina’s houden wij u steeds op de hoogte van actuele informatie.

Voorzieningen voor slechthorenden
Onze theaters beschikken over voorzieningen voor slechthorenden. Als u hiervan gebruik wenst te maken, kunt u voor aanvang van de voorstellingen bij de kassa terecht. Klik hier voor meer informatie m.b.t. toegankelijkheid.

De theaters verklaren dat de Algemene bezoekersvoorwaarden van de VSCD van toepassing zijn. Kijk voor de actuele voorwaarden op www.vscd.nl