zoeken

Kaartverkoop

ONLINE RESERVEREN | GEHELE SEIZOEN

Het is belangrijk dat u eerst inlogt voordat u begint met reserveren!

U kunt zich aanmelden met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Als u nog geen account heeft, kunt u deze eenvoudig aanmaken onder het kopje inloggen. Wij vragen u enkele gegevens in te vullen en een wachtwoord te kiezen om het bestellen zo veilig en makkelijk mogelijk te maken. Vervolgens kunt u via de zaalplattegrond uw plaatsen kiezen. Online reserveringen zijn mogelijk tot een uur voor aanvang van de voorstelling! U betaalt via iDEAL, creditcard of via overschrijving per bank. Als u de kaarten thuisgestuurd wenst te krijgen, betaalt u € 3,00 verzendkosten.

Online reserveren stap voor stap:

 1. Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord
 2. Selecteer vervolgens de voorstelling van uw keuze en klik op de bestelbutton. 
 3. U kunt plaatsen kiezen via de zaalplattegrond of het automatisch de best beschikbare plaatsen laten toewijzen (de best beschikbare plaatsen worden ingevuld vanaf rij 1). Let op: Als u reserveert vanaf een mobiel apparaat, is het niet mogelijk om plaatsen te kiezen via de zaalplattegrond. In dat geval worden automatisch de best beschikbare plaatsen (vanaf rij 1) toegewezen.
 4. Plaats de voorstellingen in het winkelmandje
 5. Wilt u meer voorstellingen reserveren? Herhaal dan voor elke voorstelling stap 2 t/m 4
 6. Afronding bestelling en betaling. U kunt afrekenen via iDeal of creditcard. Als u niet in het bezit bent van een Nederlandse betaalpas, kunt u kiezen voor overschrijving per bank.
 7. Na verwerking van de betaling, ontvangt u de toegangskaarten per e-mail
 8. Als u de kaarten thuisgestuurd wenst te krijgen, betaalt u € 3,00 verzendkosten

Betalen met de Podiumcadeaukaart | Zeelandtheaterbon

Het is mogelijk om uw Podiumcadeaukaart of de cadeaubon Zeelandtheaters online in te wisselen. Het resterende bedrag kan enkel via Ideal verrekend worden. Een eventueel tegoed van de Podiumcadeaukaart wordt automatisch verrekend.

Betalen met de tegoedbon | Zeelandtheaterbon (oude versie)

Er zijn verschillende manieren om met een tegoedbon/Zeelandtheaterbon te betalen:

 • Bij reserveringen via internet kunt u betalen via iDEAL en een formulier downloaden, invullen en samen met uw bon(nen) opsturen. We zullen het bedrag op uw rekening terugstorten.
 • Als u kiest voor de optie ‘afhalen aan de kassa’, kunt u de betaling – binnen 14 dagen - voldoen aan de kassa.
 • Als u reserveert via de bestelbon, kunt u de bon(nen) aan dit formulier bevestigen, zodat wij het tegoed in mindering kunnen brengen op uw factuur. Eventueel kunt u de nota ook aan de kassa komen betalen.

Bestelbon

Tot en met juni 2016 kunt u reserveren met de bestelbon. Na het verwerken van uw aanvraag, ontvangt u een nota. Hierop staat vermeld voor welke voorstellingen wij kaarten hebben kunnen toewijzen. Deze nota dient u binnen 14 dagen te voldoen. Zodra de betaling bij ons binnen is, sturen wij u de toegangskaarten per post (€ 3,00 verzendkosten).
Enkele bijzonderheden
Wilt u graag naast vrienden zitten? Reserveer dan samen online of maak gebruik van een bestelbon.
Als u rolstoelplaatsen wenst, dient u dit aan te geven bij uw bestelling. U kunt natuurlijk ook telefonisch of per e-mail contact opnemen

Betalen | afhalen kaarten

Niet tijdige betaling (binnen 2 weken na het bestellen) leidt automatisch tot verwijdering van de reservering uit ons kassasysteem. Kaarten die niet op tijd zijn afgehaald, worden vanaf 20 minuten voor aanvang van de voorstelling vrijgegeven voor de verkoop.

Telefonisch reserveren | verkoop aan de kassa vanaf 6 juni 2016

Vanaf maandag 6 juni is het weer mogelijk om telefonisch kaarten te reserveren of kaarten te kopen aan de kassa’s van de drie theaters. Houdt u wel rekening met de afwijkende openingstijden in de zomerperiode (juni t/m 4 september).


zeeland theaters scheldetheater schouwburg middelburg theater de mythe
ga door naar de website sluiten