Kaartverkoop

Online reserveren

Log eerst in op uw account voordat u online kaarten bestelt. Heeft u nog geen account? Maak deze dan eerst aan.

U kunt zich aanmelden met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Als u nog geen account heeft, kunt u deze eenvoudig aanmaken onder het kopje inloggen. Wij vragen u enkele gegevens in te vullen en een wachtwoord te kiezen om het bestellen zo veilig en makkelijk mogelijk te maken. U betaalt via iDEAL, creditcard, Podiumcadeaukaart, tegoed(bon), bancontact (België) of via een overschrijving per bank. Zodra uw betaling verwerkt is, ontvangt u de e-tickets per mail. Als u de kaarten thuisgestuurd wenst te krijgen, betaalt u € 3,50 verzendkosten.

Online reserveren stap voor stap

 1. Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

 2. Selecteer vervolgens de voorstelling van uw keuze en klik op de bestelbutton.

 3. Selecteer het aantal plaatsen en kies vervolgens zelf uw plaatsen in de zaal of kies voor de optie best beschikbare plaatsen.

 4. Plaats de voorstelling in het winkelmandje.

 5. Wilt u meer voorstellingen reserveren? Herhaal dan voor elke voorstelling stap 2 t/m 4.

 6. Afronding bestelling en betaling. U kunt afrekenen via iDEAL, creditcard, Podiumcadeaukaart, tegoed(bon), bancontact (België) of via een overschrijving per bank.

 7. Na verwerking van de betaling, ontvangt u de toegangskaarten per e-mail.

 8. Als u de kaarten thuisgestuurd wenst te krijgen, betaalt u € 3,50 verzendkosten.

De Podiumcadeaukaart, tegoedbon en digitaal tegoed verzilveren

 • Voor het online verzilveren van de Podiumcadeaukaart, kiest u bij de betaling (niet bij actiecode!) voor de betaalmethode ‘Podiumcadeaukaart’. U vult het kaartnummer en de veiligheidscode onder de kraslaag in. Als het saldo niet toereikend is, kunt u bijbetalen via IDEAL of met een creditcard. Een eventueel restbedrag blijft gewoon op de kaart staan.

 • Voor het online verzilveren van de tegoedbon vult u bij de betaling (niet bij actiecode!) de code en de uitgiftedatum in. Als u nog moet bijbetalen, kunt u dit doen via iDEAL of met een creditcard. Als er een tegoed overblijft, blijft dit op de bon staan.

 • Uw digitaal tegoed kunt u verzilveren tijdens het betaalproces bij het reserveren via de website.

Reserveren via de bestelbon
Vanaf 22 mei tot en met juni 2023 kunt u ook kaarten reserveren via de bestelbon (pagina 93-94 in de brochure). Na het verwerken van uw bestelbon ontvangt u van ons een betalingsoverzicht incl. € 3,50 verzendkosten. Hierop staat vermeld voor welke voorstellingen wij u plaatsen hebben kunnen toewijzen. Dit bedrag dient u binnen 14 dagen te voldoen. Zodra de betaling verwerkt is, sturen wij u de kaarten per post.

Betalen 
Niet tijdige betaling – binnen 2 weken na het bestellen – leidt automatisch tot verwijdering van de reservering. 

Rolstoelplaatsen
Het is niet mogelijk om rolstoelplaatsen online te reserveren. Heeft u rolstoelplaatsen nodig? Belt u ons dan even, of stuur een mailtje. Klik hier voor alle contactgegevens.