Veelgestelde vragen

Hieronder treft u de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. 

BROCHURE 24|25

Ik heb geen brochure ontvangen. Waarom niet?
De brochures worden tussen 14 en 18 mei verspreid. Wij versturen deze naar alle bezoekers uit Zeeland en Vlaanderen die het afgelopen theaterseizoen kaarten hebben gereserveerd. Vanaf 14 mei is er ook de mogelijkheid om de brochure digitaal te bekijken. Klik hier om de brochure van 24|25 digitaal te bekijken.
Wie geen brochure ontvangen heeft, kan vanaf dinsdag 21 mei een exemplaar afhalen bij de kassa van de theaters (tijdens de openingstijden).

Vanaf dinsdag 21 mei zijn op de volgende locaties, tijdens de openingstijden, brochures af te halen voor het theaterseizoen 24|25:

  • Scheldetheater Terneuzen, Schouwburg Middelburg en Theater de Mythe Goes
  • Bibliotheek Goes, Middelburg en Vlissingen
  • Toonbeeld Terneuzen
  • De Drukkerij Middelburg
  • Sportcomplex de Eenhoorn Oostburg
  • Reynaertland Hulst

Binnenkort ook af te halen bij de Bibliotheek in Zierikzee

ACCOUNT / INLOGGEN / WACHTWOORD

Mijn wachtwoord werkt niet / ik ben mijn wachtwoord vergeten
Controleer uw e-mailadres en/of wachtwoord. Indien nodig, kunt u via inloggen kiezen voor ‘wachtwoord vergeten’ en een nieuw wachtwoord aanvragen. U ontvangt dan een wachtwoord in de mail dat u zelf kunt wijzigen zodra u weer ingelogd bent.

Ik heb een ander emailadres. Heb ik nu ook een ander wachtwoord?
Het wachtwoord is niet gewijzigd. U kunt met het oude emailadres inloggen en vervolgens in uw profiel het emailadres aanpassen.

ANNULEREN

Ik ben verhinderd. Kan ik mijn kaarten nog annuleren?
Onder voorbehoud van goedkeuring door het impresariaat is het tot uiterlijk één werkdag voor de voorstelling tot 15.00 uur mogelijk om kaarten te annuleren. Voor weekendvoorstellingen of voorstellingen op maandag, moeten de kaarten dus uiterlijk op vrijdagmiddag vóór 15.00 uur geannuleerd worden. Annuleren is alleen mogelijk door een mail te sturen met de reserverings- en stoelnummers.

Bent u niet in de gelegenheid om een mail te sturen? Dan kunt u kaarten aan ons toesturen of afgeven met het verzoek om deze te annuleren. Het bedrag komt, na aftrek van € 4,00 annuleringskosten per kaart, als tegoed op uw account. U kunt dit tegoed gebruiken bij een volgende reservering. Het geld wordt dus niet teruggestort.

CONTACT

Klik hier voor de openingstijden en contactgegevens van de theaters.

KAARTVERKOOP / RESERVEREN

Waar vind ik algemene informatie over de kaartverkoop?
Actuele informatie vindt u hier.

Plaatsen naast elkaar?
Ik heb plaatsen naast elkaar besteld en zie nu op de kaarten dat ik stoelen heb waartussen een nummer ontbreekt. Zitten we dan wel naast elkaar?
In de Schouwburg Middelburg en Theater de Mythe lopen de stoelnummers door, maar in het Scheldetheater is de zaal ingedeeld in een even en oneven gedeelte, zoals u kunt zien op de plattegrond. Als u bijvoorbeeld de stoelnummers 17 en 19 hebt, zit u gewoon naast elkaar.

Extra plaatsen reserveren / kaarten omruilen
Is het mogelijk om extra plaatsen te reserveren met plaatsen naast de eerder bestelde tickets? Of kan ik mijn kaarten nog omruilen voor andere plaatsen of een andere voorstelling?
Dat kan, maar hiervoor kunt u het beste even telefonisch contact opnemen (tijdens de openingsuren), zodat we samen kunnen kijken naar de beste oplossing.  

Podiumcadeaukaart / tegoedbon verzilveren lukt niet online
Let erop dat u pas in het betaalscherm de code van de podiumcadeaukaart of tegoedbon kunt invoeren (dus niet bij 'actiecode'!). Bij de Podiumcadeaukaart wordt nog om een extra code gevraagd. Deze vindt u op de achterzijde van de kaart als u de kraslaag verwijdert. Mocht het toch niet lukken om uw bon online te verzilveren dan kunt u na betaling van uw kaarten de podiumcadeaukaart samen met uw bestelbevestiging (of reserveringsnummer) opsturen en zullen wij het tegoed terugstorten. Hiervoor hebben wij uw NAW-gegevens en IBAN-rekeningnummer nodig. Daarnaast kunt u tijdens de openingstijden aan de kassa betalen met uw bon. 

Kan ik rolstoelplaatsen online reserveren?
Het is niet mogelijk om rolstoelplaats online te reserveren. Als u een rolstoelplaats wilt reserveren, kunt u telefonisch contact opnemen (tijdens de openingstijden) of een mail sturen. Klik hier voor de contactgegevens. 

Mag mijn kind op schoot?
Dat mag. Er moet echter wel een stoel gereserveerd worden in verband met de veiligheid (verplicht door de brandweer). U kunt ook een stoelverhoger vragen.

Kaartverkoop bijgeboekte voorstellingen
Voor sommige voorstellingen kan ik nog geen kaarten reserveren omdat de kaartverkoop op een later moment start. Hoe kom ik dat te weten?

Ook tijdens het seizoen worden regelmatig voorstellingen bijgeboekt. Deze worden bekendgemaakt via verschillende kanalen (o.a. via de nieuwsbrief en de Facebookpagina’s). Op de website wordt bij de betreffende voorstellingen aangegeven wanneer de kaartverkoop start. Wilt u als eerste op de hoogte zijn? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief via het invulveld onderaan de pagina. Hier vindt u een actueel overzicht van alle wijzigingen in het programma.

Hoe oud moet mijn kind minimaal zijn om mee te kunnen naar het theater?
Dat is per voorstelling verschillend. Bij alle jeugdvoorstellingen staat een indicatie vermeld.

OPENINGSTIJDEN

Klik hier voor de openingstijden en de contactgegevens van de theaters.

OVER DE VOORSTELLING

Hoe lang duurt de voorstelling?
Eén dag voor de voorstelling ontvangt u een servicemail met informatie, waarin o.a. de verwachte eindtijd vermeld wordt. Mocht u deze informatie eerder nog hebben, kunt u contact opnemen met het desbetreffende theater. 

Gaat de voorstelling waar ik kaarten voor had nog door?
Kaarthouders ontvangen altijd per e-mail of brief bericht over verplaatste en geannuleerde voorstellingen. Heeft u wel kaarten, maar geen bericht ontvangen? Neem dan contact op met onze kassa. Uw bestellingen zijn ook terug te vinden in uw account.

TICKETS

Ik kan mijn tickets nergens meer vinden. Wat nu?
Als u inlogt op uw account kunt u onder ‘mijn bestellingen’ een overzicht van uw reserveringen bekijken en de tickets opnieuw downloaden.

De voorstelling is verplaatst. Zijn mijn oude tickets nog geldig?
Ja, deze zijn geldig voor de nieuwe datum. Op uw account kunt u onder ‘mijn bestellingen’ zien voor welke voorstellingen u kaarten heeft.

WACHTLIJST

De voorstelling is uitverkocht. Kan ik op een wachtlijst geplaatst worden?
Bij uitverkochte voorstellingen kunt u uzelf op de wachtlijst plaatsen. Wanneer er plaatsen beschikbaar komen, kunnen wij deze wachtlijst afbellen. De vrijgekomen kaarten worden ook direct vrijgegeven voor de verkoop op de website. In de praktijk komt het erop neer dat het altijd loont om ook de website in de gaten te houden.